Video Production

Oversigt over seneste projekter

Jeg har mange års erfaring indenfor videoproduktion og content creation. Jeg gør altid mit ypperste for at levere et tilfredsstillende resultat for dig. 

Hvordan fungerer processen?

  1. Du har fundet ud af at video måske kunne være en løsning på at sælge eller fremvise dine produkter/services. 
  2. Du sender din ide til mig, og jeg laver et storyboard/manuskript på hvordan ideen kan realiseres igennem videoproduktion. Dette er helt uforpligtende og helt GRATIS. 
  3. Hvis ideen stemmer overens med dine forventer, så forsætter vi til at finde en dato på en skydedag. 
  4. Vi filmer projektet og jeg sender et udkast til dig indenfor kort tid. Du har ubegrænset revision og jeg fikser dine rettelser og kommentarer. 
  5. Først når du har godkendt det færdige resultat, betaler du for videoen. Jeg har ingen skjulte gebyrer og vi har altid bestemt den endelig pris inden vi starter samarbejdet. 

Jeg har stor succes med mine videoer til betalt annoncering og sociale medier. Jeg klipper videoerne med de parametre som virker bedst for Facebook og Instagram algoritmen. Derved sørger vi for at der er størst mulig chance for at du får solgt dit produkt eller ydelse. Vi er løbende i kontakt omkring forbedringer og rettelser vi kan lave til næste projekt. Disse videoer redigerer vi indenfor 2 dage, så du hurtigt kan frembringe budskabet til dine kunder. Dette sørger også for at vi hurtigt kan eksekverer på den ide du får. 

Jeg har det “store kørerkort” til drone og fpv drone. Droner giver en unik mulighed for at få et andet perspektiv på dit produkt eller ydelse. Jeg har mulighed for at flyve helt tæt på eller langt væk for at vise større arealer eller områder. Ved hjælp af FPV, kan jeg flyve helt tæt på mennesker uden fare for at skade eller ødelægge noget i omgivelserne. FPV droner kan flyve meget langsomt, men kan også nå hastigheder på 140 km/t. Derved er der heller ingen begrænsninger for hvad vi kan kreerer sammen.