3D Produkt videoer

Starter

1 Video

1999,-

2 Revisioner
Varighed på 30 sekunder
Storyboard
Baggrundsmusik
Undertekster
Redigeringer
Lyd effekter
Exploded view

Standard

3 Videoer

4499,-

6 Revisioner
Varighed på 35 sekunder
Storyboard
Baggrundsmusik
Undertekster
Redigeringer
Lyd effekter
Exploded view

Premium

6 Video

9999,-

12 Revisioner
Varighed på 45 sekunder
Storyboard
Baggrundsmusik
Undertekster
Redigeringer
Lyd effekter
Exploded view

*Alle priser er vejledende, vil varierer efter hvor kompliceret dit produkt er at modellere.

Fang din målgruppe på et blik

Hvis du gerne ville markedsføre dine produkter for at øge dit websteds synlighed, så er der en række af fordele hvor 3D Videoer kan tilbyde.
 3D Produkt videoer giver kunderne et bedre perspektiv på dine produkter, da de ikke er begrænset med vinklerne. Det hjælper brands med at etablere en bedre følelsesmæssig forbindelse med deres audience.  Med 3D Produkter kan folk blive fordybet, mens de stadig opholder sig i komforten i deres hjem, samtidigt bringer produkterne til live. Dette er den bedre måde at vise dit produkt over hele verden. Vi kan vise dine produktfunktioner på en kreativ måde for et bedre resultat.

Et højkvalitets 3D Produkt video øger kundernes tillid, hvilket også gør dit brand mere troværdigt og autoritativt. Det fungere som en overbevisende materiale, som også viser højere konverteringsrater på e-handelswebsteder og rækker ud til din målgruppe.

Spred budskabet om dit brand
Jeg tilbyder en række forskellige af 3D Produkt videoer alt efter dit behov og får dit produkt til at skille sig ud. Med smukke omgivelser kan dit produkt komme til live, skabe en oplevelse og fange din målgruppe. Jeg tilbyder fotorealistiske og stiliserede videoer. Jeg hjælper dig med at visualisere dit produkt, promovere dit brand og planlægge en effektiv strategi for din online tilstedeværelse. EgMedia ønsker at være en one-stop-løsning til alle dine kreative behov.

Det er til dig som vil gerne have en ekstra detaljegrad og flot grafik til at præsentere din virksomhed/produkt på en forståeligt måde. Ved hjælp af 3D Produkter videoer kan vi komme i kernen på dit produkt.